Здрав избор на неделата: Масло од коноп
Здравје и убавина
ТЕА Модерна   

Со редовна употреба на смарагдно-зеленото масло од коноп се овозможува непрекината работа на клетките.

Тој sодржи омега 3 и омега 6 масни киселини и гамалинолеумска киселина.

Благодарение на единствениот состав, маслото влијае благотворно и лековите на телото, и помага во воспоставување на нормална телесна рамнотежа.

Со редовна употреба се подобруваат тегобите при дијабетска невропатија, болести на срцето и крвните садови, ревматски артритис и псоријаза

Од истата категорија
Дојде времето за сандали, папучи и апостолки. Стапалата се голи и се гледаат од сите страни. Дали сте подготвени за тој јавен наста
  Колку што е важно да ги избегнуваме нездравите масти толку е важно да ги внесуваме и здравите. бидејќи за нормално функционирањ
  “Храната, ако добро ја одбираме, може да ја преобликува нашата здравствена судбина на подобро“, вели др. Давид Кетц, директор на
Од поодамна е познато дека фиизчката активност има големи позитивни ефекти врз здравјето на луѓето, но сега во една нова шведска с
Доколку ги вклучите бобинките во вашата дневна исхрана, тогаш можете да ја подобрите својата меморија, открива ново истражување.Р
 

Во најновото издание...